preskoči na sadržaj

Osnovna škola Otona Ivekovića Zagreb

 

Novosti u projektu TOGETHER

U sklopu europskog projekta TOGETHER u koji je uključena naša škola učenica 8.a razreda Laura Kudrić  i socijalna pedagoginja održale su četvrtim razredima predavanje o uštedi energije. O toj temi i projektu TOGETHER možete više naučiti igrajući online kviz Čuvari planete.

 


Novosti u projektu Together

U sklopu europskog projekta TOGETHER i partnerstva naše škole s Gradskim uredom za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša posjetili smo dvorac Bračak u Hrvatskom Zagorju i u okviru 9.Zagrebačkog energetskog tjedna sudjelovali na tribini Svi mi upravljamo energijom.

Učenici Laura K. i David K. prezentirali su aktivnosti projekta u našoj školi.

 
 

Projekt Together

Naša škola uključena je u projekt Together. Projekt provodi Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj. Partneri Gradskom uredu za energetiku su slične institucije iz Mađarske, Poljske, Češke, Slovenije i Slovačke.U projektu u Hrvatskoj sudjeluje 10- tak osnovnih škola i vrtića Grada Zagreba.

Cilj projekta je poboljšanje energetske učinkovitosti javnih zgrada. U projekt se aktivno uključuju sami korisnici koji promjenom svog ponašanja utječu na uštedu energije. Projekt je stoga orijentiran na edukaciju učenika i učitelja.

Sudjelovanjem u ovom projektu nadamo se dvostrukoj koristi. Osim uštede koja bi trebala biti vidljiva na računima nadamo se i nagradi za uspješno sudjelovanje u projektu. Više o projektu možete pročitati ovdje.

 


CMS za škole logo
Osnovna škola Otona Ivekovića Zagreb / Stjepana Pasanca b.b., HR-10090 Zagreb / os-oivekovica-zg.skole.hr / ured@os-oivekovica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju